To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli nadciąga ciężka kawaleria - Sprzedam whisky white horse

lukasz_sokolow - Wto Kwi 26, 2011 7:28 pm
Temat postu: Sprzedam whisky white horse
Posiadam duże ilości whisky z importu white horse z destylarnii Lagavulin z wyspy Islay.Cena za 0,5l 50zł.Kontakt pod emailem:luksokolow@o2.pl
Rajmund - Wto Kwi 26, 2011 9:15 pm

Życzę powodzenia w handlu. Wydaje mi się jednak, że dobry handlowiec (1) zna rynek, (2) zna sprzedawany produkt. W pierwszej kwestii - już drugi rzut oka na posty na tym forum uświadomiłby Ci, że nikt tutaj raczej nie jest zainteresowany whisky typu blended. W drugiej - whisky szkocka z definicji to whisky z importu, a White Horse w żadnym razie nie pochodzi z destylarni Lagavulin na wyspie Islay. Z Lagavulin pochodzi jeden jej składnik, który w najlepszym razie stanowi 1% całości.

Drugi post o niemal identycznej treści, tylko w innym dziale, został skasowany.

Niezależnie od powyższego, chętnie poczytamy o Twoich wrażeniach z degustacji dowolnej whisky, nawet jeśli jest to White Horse, sączona z półlitrowych butelek za pięć dych sztuka.

Tad - Wto Kwi 26, 2011 10:46 pm

Nie ma jak krótko i zwięźle gościa zmasakrować. Od dzisiaj jesteś Rayminator.
Pawcio - Wto Kwi 26, 2011 10:54 pm

a może Rajmondator;)) :mrgreen:
oscarez - Śro Kwi 27, 2011 7:32 pm

Cytat:

i to kto!! sam Rajmund mu tak pojechał :mrgreen: ale się rewolucja zrobiła...najpierw Wiktor gościowi pojechał, teraz Rajni innemu... chyba rzeczywiście pora się dobrym wujkiem stać :mrgreen:

rosomak - Śro Kwi 27, 2011 9:22 pm

Tak Oscarez pokaz swoje dobre serce i pochwal jakiegos mlodego Glenfiddicha... Ujmij sie za swiezakiem, wypij drama Bruichladdich, badz czlowiekiem! :mrgreen:
oscarez - Śro Kwi 27, 2011 9:51 pm

rosomak napisał/a:
Tak Oscarez pokaz swoje dobre serce i pochwal jakiegos mlodego Glenfiddicha... Ujmij sie za swiezakiem, wypij drama Bruichladdich, badz czlowiekiem!

Ani mi sie sni :) mam od Maro 4 Beny ktore wieszcza trzesienie ziemi 8)

mik_us - Śro Cze 01, 2011 10:53 pm

oscarez napisał/a:

Cytat:

i to kto!! sam Rajmund mu tak pojechał Mr. Green ale się rewolucja zrobiła...najpierw Wiktor gościowi pojechał, teraz Rajni innemu... chyba rzeczywiście pora się dobrym wujkiem stać Mr. Green

"Ale w koło jest wesoło. Mamo - wygląda mi na to: Świat stanął na głowie! Kto mi odpowie czy ja teraz stoję Na głowie też! ..." :)

Janek_L - Czw Cze 02, 2011 12:38 pm

lukasz_sokolow napisał/a:
Posiadam duże ilości whisky z importu white horse z destylarnii Lagavulin z wyspy Islay.Cena za 0,5l 50zł.Kontakt pod emailem:luksokolow@o2.pl

Ten tekst w swojej bezpretensjonalności jest wręcz niespotykany :D :D :D
Może niedługo na BOW.pl pojawią się ogłoszenia o używanych pralkach albo "audikach prawie nówkach" ?!?!

pawelb - Pią Cze 03, 2011 10:11 am
Temat postu: Re: Sprzedam whisky white horse
white horse z destylarnii Lagavulin
I mamy dowcip roku,z pewna niesmialoscia czekam na konkurentow

Wojciech - Pią Cze 03, 2011 5:26 pm

będzie różowy Johnny Walker z destylarni Caol Ila :mrgreen:
pawelb - Sob Cze 04, 2011 8:47 am

Wojciechu dobry kierunek i kolor w buteleczce tez taki prosze
Mistu - Sob Sie 20, 2011 7:10 am

Rajmund napisał/a:
Życzę powodzenia w handlu. Wydaje mi się jednak, że dobry handlowiec (1) zna rynek, (2) zna sprzedawany produkt. W pierwszej kwestii - już drugi rzut oka na posty na tym forum uświadomiłby Ci, że nikt tutaj raczej nie jest zainteresowany whisky typu blended. W drugiej - whisky szkocka z definicji to whisky z importu, a White Horse w żadnym razie nie pochodzi z destylarni Lagavulin na wyspie Islay. Z Lagavulin pochodzi jeden jej składnik, który w najlepszym razie stanowi 1% całości.

Drugi post o niemal identycznej treści, tylko w innym dziale, został skasowany.

Niezależnie od powyższego, chętnie poczytamy o Twoich wrażeniach z degustacji dowolnej whisky, nawet jeśli jest to White Horse, sączona z półlitrowych butelek za pięć dych sztuka.

Nie no, jakby coś ciężkiego spadło na nogę, masakrycznie uświadomiona prawda. Kolega podejrzewam zaliczył niezłego zgona po tym tekście, reklama dzwignią handlu :lol: