czyli best of coś-tam ;-) - Rosenthal Versace Meduse Whisky
evolution - Pon Lip 11, 2011 10:42 am Temat postu: Rosenthal Versace Meduse Whisky Witam,
Sprzedam w okazyjnej cenie zestaw wyjątkowych, nowych, kryształowych szklanek do whisky znanej i uznanej firmy ROSENTHAL z kolekcji VERSACE LUMIER.
ROSENTHAL VERSACE to linia produktów na najwyższym poziomie o wysokiej jakości, ciesząca się uznaniem klientów na całym świecie. Szklanki kryształowe do whisky z charakterystyczną i rozpoznawalną głową MEDUZY umieszczoną w dnie szklanki. Jak we wszystkich kryształach Versacego głowa ta jest wykonana w technice kryształu mrożonego.
Na dole każdej szklanki widnieje sygnatura Rosenthal Versace potwierdzajaca autentyczność szklanek.
Śliczna forma z głową Meduzy znakomicie dopełni wystrój każdego stołu a smak pitej z nich whisky będzie niepowtarzalny.
Zestaw składa sie z 6 szklanek o poj. 250 ml.
Wojtek - Pon Lip 11, 2011 11:16 am
Let the games begin!
Wojciech - Pon Lip 11, 2011 3:55 pm
Niepowtarzalny smak single malta z meduzy, na pewno , gdyż nikt nie będzie chciał powtórzyć
Robson - Pon Lip 11, 2011 5:18 pm
Z nich nawet zwykły blend będzie smakował jak wyborna sm z Islay
Pocieszny_PCS - Pon Lip 11, 2011 7:55 pm
http://salonikannykrawczy...?id_product=622
Jeżeli to są te to życzę powodzenia, będzie potrzebne.
Mi osobiście się te szklanki kojarzą z przełomem 80/90' i nieśmiertelnymi przydymianymi ośmiokątnymi z arcorocu (Gdzieś leżą u mnie w domu, ale schowałem głęboko i się nie przyznaję że je mam) i oczywiście ze szmuglerem z pewexu
Niestety logo versace sprawia że są one jeszcze bardziej komiczne
Wiktor - Wto Lip 12, 2011 9:55 am
Sajlens! Są idealne do przechowywania mieszadełek do long drinków
Rajmund - Wto Lip 12, 2011 10:53 am
| Wiktor napisał/a: | Sajlens! Są idealne do przechowywania mieszadełek do long drinków |
Ewentualnie wykałaczek
Czarek - Nie Lip 17, 2011 12:44 pm
toż to idelane szkiełka na popitkę do wódencji, kto by pomyslał - Versce i takie klimaty
[ Dodano: Nie Lip 17, 2011 1:47 pm ]
| evolution napisał/a: | | 6 szklanek o poj. 250 ml. |
do SM
pawelb - Pią Lip 22, 2011 10:09 am
My amatorzy,my z kieliszkow wolimy,/versace finish za wysoko/
|
|
|