czyli best of coś-tam ;-) - świecznik
żelazny - Śro Lis 30, 2011 9:31 pm Temat postu: świecznik ...
Wojtek - Śro Lis 30, 2011 10:20 pm
SM w tym kontekscie brzmi zupełnie nie jak Single Malt...
Rajmund - Śro Lis 30, 2011 10:41 pm
| Wojtek napisał/a: | SM w tym kontekscie brzmi zupełnie nie jak Single Malt... |
A ciekawe co Tobie przyszło do głowy... Smakowita Mortadela?
Pocieszny_PCS - Śro Lis 30, 2011 11:23 pm
Witam,
Dziś mam do zaoferowania wspaniałą pościel z merynosa australijskiego, oraz komplet garnków jeżeli oczywiście w takim nastroju SM by smakował lepiej. :/
A tak poważnie, nie wiem o co chodzi, więc może wkleję zdjęcie trabanta przed destylarnią Edradour
Mistu - Czw Gru 01, 2011 7:13 am
Niedługo zobaczymy info o możliwości kupna pamiątek z Euro, robi się troszkę śmietnik
Wiktor - Czw Gru 01, 2011 8:23 am
Smakowita Mortladela także powinna mieć szansę być the best. Próbowanie jej przy takim świeczniku poruszyłoby nawet najsroższych japońskich koneserów
rosomak - Czw Gru 01, 2011 8:42 am
| Wojtek napisał/a: | | SM w tym kontekscie brzmi zupełnie nie jak Single Malt... Twisted Evil |
Wojtku czy jest cos czego o Tobie nie wiemy a wiedziec powinnismy?
mrasin - Czw Gru 01, 2011 9:10 am
| Mistu napisał/a: | Niedługo zobaczymy info o możliwości kupna pamiątek z Euro, robi się troszkę śmietnik |
w sumie to mam pare pamiatek z Euro do sprzedania w dobrej cenie, jakby ktos potrzebowal do wieczornych degustacji
Wojtek - Czw Gru 01, 2011 9:29 am
| rosomak napisał/a: | | Wojtek napisał/a: | | SM w tym kontekscie brzmi zupełnie nie jak Single Malt... Twisted Evil |
Wojtku czy jest cos czego o Tobie nie wiemy a wiedziec powinnismy? |
Nie wiem, czy wiecie, ale też nie wiem, czy powinniście
Mistu - Czw Gru 01, 2011 10:09 am
A ja mam wiele płyt winylowych kupionych jeszcze w Niemczech w latach 80-tych tyle, że to nie miejsce na takie ogłoszenie
żelazny - Czw Gru 01, 2011 10:19 am
...
Pawcio - Czw Gru 01, 2011 11:39 am
| Wojtek napisał/a: | | rosomak napisał/a: | | Wojtek napisał/a: | | SM w tym kontekscie brzmi zupełnie nie jak Single Malt... Twisted Evil |
Wojtku czy jest cos czego o Tobie nie wiemy a wiedziec powinnismy? |
Nie wiem, czy wiecie, ale też nie wiem, czy powinniście |
miszcz;)
|
|
|