To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli best of coś-tam ;-) - Blue Label na zbyciu

Talasorian - Czw Paź 25, 2007 5:04 pm
Temat postu: Blue Label na zbyciu
Witam,
Dostalem dwie butelki Johnny Walker'a blue label, jedna oczywiscie zostanie rozpracowana w ramach degustacji, bo nigdy jeszcze nie pilem blue. Drugą chetnie oddam w dobre ręce (a co mi tam - w złe również) za niewielkie pieniądze.

W razie pytan - talasorian@autograf.pl

Wiktor - Czw Paź 25, 2007 10:05 pm

"Było na BlueLabel oferentów wielu, lecz żaden z nich swego nie osiągnał celu"

Głównie z uwagi na oczekiwaną cenę ;)

Ale może tym razem jest inaczej?...

Czarek - Pią Paź 26, 2007 8:14 am

Jeśli nie będzie chętnego na solową "inwestycję" :wink: , to zawsze można rozważać zakup na składaka :lol: .
Czarek

parominius - Pią Paź 26, 2007 8:21 am

witam..."składaczek" przy mądrej ofercie to godna uwagi kwestia;-)..ciekawi tylko cena "niebieskiego dżentelmena"....pozdrawiam
Czarek - Pią Paź 26, 2007 5:13 pm

Tak i tak będzie bolało
Czarek

Wiktor - Pią Paź 26, 2007 8:03 pm

Sprawa prosta, cena musi być adekwatna do trunku - w końcu my nie z tych, którzy płacą za ładne opakowanie :mrgreen:
Czekamy!

David - Pią Paź 26, 2007 9:39 pm

Wiktor napisał/a:
Sprawa prosta, cena musi być adekwatna do trunku - w końcu my nie z tych, którzy płacą za ładne opakowanie

czyli co ? tak z pięć dyszek plus przesyłka? :wink:

krystian - Pią Paź 26, 2007 11:13 pm

Gdyby dało się rozłożyć tego jaśka na składniki pierwsze to nawet można by dać siedem dyszek :)

pozdrawiam > krystian

David - Sob Paź 27, 2007 10:10 am

A nie no wtedy to i owszem :wink:
Pawcio - Sob Paź 27, 2007 10:28 am

A ja tam nie jestem ciekawy, tak jak nie mam ochoty przejechać sie renault Laguna , tak samo nie mam ochoty golnąć blue jaśka, niby po co??żeby zaliczyć że piłem??Jest mnóstwo ciekawszych butelek .
Wiktor - Sob Paź 27, 2007 10:42 am

"pięć dyszek" (plnów?) w takiej grupie szaleństw nie będzie 8) ale co do zasady zgadzam się z Pawciem, a i Rajmund, o ile pamiętam również "samochodowo", wypowiadał się onegdaj na temat BL w tonie średnio ;) pochlebnym...

zresztą jaka to whisky każdy widzi (i wie) :lol:

...chyba?

parominius - Sob Paź 27, 2007 12:49 pm

Witam...człowiek będzie rozsądny i cenę rozsądną poda....by przerostu formy nad treścią nie krzewić... :) Prawda Talasorian??????
Pozdrawiam. :D

Rajmund - Sob Paź 27, 2007 2:33 pm

No cóż, zdziwię się jak poda, szczerze mówiąc. Kolega Talasorian ostatni raz wchodził na nasze forum wtedy, kiedy umieszczał na nim to swoje ogłoszenie. W ogóle, coś mi tu brzydko pachnie. Niby "strzelił zdjęcie", którego jakość jest... w pełni profesjonalna. Takich fotek nie robi się ot, tak, na biurku, w przerwie między kawą, a papierosem... Innymi słowy, zdziwię się jak go w ogóle jeszcze kiedyś tu zobaczymy.
Z drugiej strony... lubię się dziwić :-)

Pozdrawiam,
Rajmund

parominius - Sob Paź 27, 2007 2:52 pm

Więc nie ma nad czym łzawić podłogi...niech czmycha,byle by prędko i byle daleko.Zdjęcie żeczywiście wygląda zbyt "okładkowo".Chyba człek nie trafił. :(
David - Sob Paź 27, 2007 9:44 pm

kurcze myślałem, że się aukcja rozkręci a tu masz... sami fani burmistrza Giulianiego :mrgreen: :mrgreen: