czyli 'niewiele pamiętam ale...' - Once upon a time in Karpacz
Wiktor - Wto Wrz 09, 2008 9:52 pm Temat postu: Once upon a time in Karpacz Wybór zdjęć (autorstwa Czarka) z ostatniego Spotkania Przy Whisky w Karpaczu A.D. 2008 znajdziecie TUTAJ .
Jakieś typy na whisky spotkania?... (nieco opóźnione, ale dzięki temu może bardziej ugruntowane?)
maro - Śro Wrz 10, 2008 12:48 pm
Karkonosze najpiękniejsze miejsce na świecie. Dawno tam niebyłem, chyba wezmę butelkę i pojadę na parę dni
windham hell - Śro Wrz 10, 2008 1:08 pm
Impreza pewnia była super
swietny pomysł - butelki na wycieczce
fryzurki letnie troche mało heavy metalowe
Czarka nic nie mineło ?
ukaszu - Śro Wrz 10, 2008 1:21 pm
A mnie właśnie udało się na weekend po latach wylądować w Karpaczu, tylko nie wpadłem na aż tak genialny pomysł by wziąć ze sobą sampla i pić po/w drodze jak Wam się zdarzyło
Spotkanie. Wstępnie proponował bym zrobić rozeznanie geograficzne wśród chętnych, by nie robić spotkania w Ustrzykach Dolnych jak 90% jest np z Gdańska. Z drugiej strony Polska nie Rosja i tydzień koleją się nie podróżuje
Wiktor - Śro Wrz 10, 2008 3:56 pm
| ukaszu napisał/a: | | geograficzne wśród chętnych |
Łukasz cały czas Wielkopolska ma pole do popisu...
Grish - Śro Wrz 10, 2008 4:18 pm
no i w sumie do Wielkopolski kazdy ma blisko
ukaszu - Śro Wrz 10, 2008 4:42 pm
| Wiktor napisał/a: | | ukaszu napisał/a: | | geograficzne wśród chętnych |
Łukasz cały czas Wielkopolska ma pole do popisu... |
Tylko Wiktorze i ja już w Wielkopolsce jako gość
Poczekajmy na Czarka, wspominał kiedyś ażeby poszukać ciekawego i fajnego miejsca, parominius wyrażał chęć ale nie ma z nim kontaktu ostatnio
Poszuakm w przewodnikach w wolnych chwilach atrakcyjnych msc na Dolnym Śląsku
mik_us - Śro Wrz 10, 2008 4:54 pm
Atrakcyjne tzn. jakie ? Znam trochę dolny śląsk. Zwłaszcza od strony Opola. W pierwszej miejscowości dolnośląskiej jest kopalnia złota i chyba nic poza tym do oficjalnego zwiedzania. Trchę dalej są miejscowości zdrojwe...
oscarez - Śro Wrz 10, 2008 6:57 pm
panowie wiem ze to nie jest miejsce na ten post ale co ta za whisky?
czemu w takich samych butelkach i w takich cenach? nie znam niemieckiego...
http://cgi.ebay.pl/ws/eBa...rvi:1:1v_search
Wiktor - Czw Wrz 11, 2008 7:56 am
poziom przeciętny (sprawdzaliśmy), nasza filozofia dobrej whisky jest zupełnie inna
windham hell - Czw Wrz 11, 2008 8:36 am
| ukaszu napisał/a: | | Ustrzykach Dolnych |
mi się podoba ten pomysł ,zawsze to bliżej niż do Szczecina czy Poznania
johnadiah - Czw Paź 16, 2008 2:07 pm
Oficjalnego HP 25 Panie i Panowie spijali. Zacnie. Trzydzistoletniej nie polecam, duuuzy zawod.
|
|
|