czyli best of coś-tam ;-) - JW Blue kupię
szwinia - Pon Sty 12, 2009 2:30 pm Temat postu: JW Blue kupię Jestem zainteresowany zakupem JW Blue, może ktoś chciałby się pozbyć w jakiejś zachęcającej cenie
Wiktor - Pon Sty 12, 2009 9:31 pm
440 zł w Auchan. Chociaż mnie i połowa tej ceny nie zachęci
szwinia - Wto Sty 13, 2009 8:33 am
Wielkie dzięki. Ciekawe czy w Wawie też mają w takiej cenie:/ Nie pozostaje mi nic innego jak tylko sprawdzić
No to już wiem, że w Wawie (przynajmniej na Modlińskiej nie ma)... Mój wpis więc ciągle aktualny.
ukaszu - Wto Sty 13, 2009 6:43 pm
nie Auchan to może Tesco etcetc ? pochodź troszkę po galeriach których w Wawie nie brakuje a coś znajdziesz.
tu JW raczej na pewno nikt nie ma
Mistu - Wto Sty 13, 2009 10:18 pm
440 za to cos? Nie wiem w jakiej desperacji musiałbym być
szwinia - Śro Sty 14, 2009 8:10 am
To nie desperacja tylko kwestia zakładu. Przegrałem więc flaszka musi być. Jak nie uda się taniej to niestety będzie po cenie "oficyalney"
Michal - Śro Sty 14, 2009 7:02 pm
| szwinia napisał/a: | To nie desperacja tylko kwestia zakładu. Przegrałem więc flaszka musi być. Jak nie uda się taniej to niestety będzie po cenie "oficyalney" |
Spróbuj tego kogoś przekonać, żeby spróbował czegoś innego - za tą kasę masz 2 porządne butelki PRAWDZIWEJ whisky a nie jakiegoś JW.
[ Dodano: Sro Sty 14, 2009 9:46 pm ]
Robiąc zakupy natknąłem się na Blue Label
http://www.frisco.pl/prod...hisky.xhtml?x=c
szwinia - Czw Sty 15, 2009 11:14 am
Dzięki za pomoc, flaszka kupiona w niestety w sklepie :/
mik_us - Czw Sty 15, 2009 4:18 pm
O gustach się nie dyskutuje... ale jak już kupiłeś droższą to może Ci się przyda kiedyś do tańszej wersji poniższy link:
http://www.bankier.pl/lif...ky-1892741.html
Wojtek - Czw Sty 15, 2009 4:37 pm
E tam, o jakich gustach? Gość napisał wyraźnie, że whisky przegrał do kogoś, a nie że to jego ulubiony trunek. Zamiast linka do RL ja bym dał link do tasting notes na głównej stronie i zachęcił do popróbowania czegoś ze świata single malt - to może być świetna okazja do poznania i pokochania tego trunku. Czego szczerze życzę:)
mik_us - Czw Sty 15, 2009 5:33 pm
Może i racja. Z tym że ja pijąc Taliskera (z którego m.in. jest zrobiony JW) w wersji podstawowej 10 yo zakładałbym się o Taliskera dużo starszego. I oczywiście pod warunkiem że pijemy go razem nie zależnie kto wygra
|
|
|