BOW.VIP Club - Xmas 2012 czyli spotkanie po koncu swiata ;)
windham hell - Czw Sty 17, 2013 9:26 am
ja "wymagania " mam zupełnie podobne do Oscara może więcej perfumowanego Bowmora ,
ale to nie jest zaskoczenie tylko właśnie elegancja i balans ,
Pawcio - Czw Sty 17, 2013 3:27 pm
a ja bym se w końcu Provenanca wypił... kuźwa... od lat o tym mówię...
no i co Rosomaczku na to powiesz??
rosomak - Czw Sty 17, 2013 5:58 pm
No jesli masz na mysli McGibbons Provenance od DL - powiedzmy, ze jakies dobre PE to juz potwierdzam Ardbeg natomiast w zeszlym roku schodzil na aukcjach po 1200 euro plus minus. Moze byc troche ciezko, ale nie mowie, ze wykluczone - gdybys jednak podal jakis zamiennik to bylbym zobowiazany
Niemniej wspolnymi silami.... Na, ktoryms spotkaniu na pewno, choc nie obiecuje, ze na najblizszym.
Pozostalych uczestnikow tez zachecam do wypowiedzi - naprawde postaramy sie zyczenia spelnic, albo chociaz pozostac w ich klimacie
Anonymous - Czw Sty 17, 2013 6:34 pm
| rosomak napisał/a: |
Pozostalych uczestnikow tez zachecam do wypowiedzi - naprawde postaramy sie zyczenia spelnic, albo chociaz pozostac w ich klimacie |
Na najbliższy xmasie pewnie się pojawię ale na szczęście (chwilo trwaj ) jestem na etapie, że cieszę się większością butelek nie mówiąc już o tych co goszczą na cyklicznych grudnowych spotkaniach. Ale jeśli miałbym coś zaproponować to jestem za jamkimś bardzo dobrym i bardzo starym Laphroaigiem...
rosomak - Czw Sty 17, 2013 7:12 pm
| McCoy napisał/a: | | bardzo dobrym i bardzo starym Laphroaigiem... |
Cena niewiele nizsza od Provenanca. Oj po co ja pytalem
Pawcio - Czw Sty 17, 2013 11:46 pm
| rosomak napisał/a: | | No jesli masz na mysli McGibbons Provenance od DL |
otóż NIE , Ty wiesz co mam na myśli;) ostatnio jak gadaliśmy był po 1k , czekamy dalej??
rosomak - Pią Sty 18, 2013 8:38 am
| Pawcio napisał/a: | | czekamy dalej?? |
No juz dobra wpisuje na liste
|
|
|