To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli best of coś-tam ;-) - Blue Label na zbyciu

Talasorian - Nie Paź 28, 2007 9:30 pm
Temat postu: Blue Label na zbyciu
Co do jakości zdjęcia :) właśnie że cyknięte na szybko w przerwie na kawę... swoją drogą cokolwiek wyjaśnić może to, że zawodowo zajmuję się prowadzeniem agencji fotograficznej :) Anyway, jeśli chcecie - moge jutro wyslac jeszcze jedno z poniedzialkowym "Super expressem " w tle :) to tak dla niedowierzajacych...

Butelka ze zdjecia zostala skonsumowana w piatek :) Zostala zatem tylko jej zafoliowana siostrzyczka. W tej chwili mam oferte na 400 zl od jakiegos kolekcjonera johnny walkera (dziwny jakis - kolekcjonuje - a nie pije) wiec jesli szanowne grono chcialoby jednak skosztowac - cena 400pln jak najbardziej mnie satysfakcjonuje.

W tygodniu powinienem miec jeszcze baker's 7yo i knobb creeka (aczkolwiek nie wiem czy forumowicze rowniez w bourbonach gustuja)
Pozdrawiam

Wiktor - Nie Paź 28, 2007 10:33 pm

Talasorian napisał/a:
Butelka ze zdjecia zostala skonsumowana

Nie daj się prosić o jakiś szerszy komentarz, w końcu
Talasorian napisał/a:
cena 400pln

to nie w kij dmuchał!

Przy okazji ;) czysto informacyjnie: bez specjalnego szukania można ją (oficjalnie) kupić po 108,50 euro w sklepie online; na eBay bieżące oferty sprzedają się poniżej poziomu 100. Ten kolekcjoner chyba rzeczywiście dziwny (mogę polecić stronę web znajomego, również kolekcjonera JW, który na standardowego niebieskiego nawet by nie spojrzał), a przy tym dość nieporadny (jak widać z powyższych cen).

parominius - Pon Paź 29, 2007 7:59 am

Witam...cztery stówki przy oficjalu zbliżonym do stu "ojro" to żadna łaska,wręcz lekki sabotaż :P ...za te pieniążki można wyłapać już konkretne "szkło"......rzekłem.
Pozdrawiam

Rajmund - Pon Paź 29, 2007 1:25 pm

W takim razie mam dobry dzień. Jak mówiłem, lubię się dziwić ;)

Pozdrawiam,
Rajmund