czyli 'dlaczego napisałem whisky dwa razy?' - Podstawki nowe, podstawki stare
rad93 - Czw Lip 03, 2014 4:30 pm
| rosomak napisał/a: | | najwczesniej sierpien. Tak jak pisalem - jesli zglosi sie jeszcze kilka osob to zaproponuje jakies daty i uzgodnimy tak zeby jak najwiekszej liczbie osob bylo wygodnie wiec bez paniki. |
luz.
Rajmund - Czw Lip 03, 2014 4:40 pm
To ja bym prosił jednak sierpień. I to możliwie blisko początku miesiąca. Bo we wrześniu może być gorąco...
ErykCzternasty - Czw Lip 03, 2014 7:19 pm
Wstępnie wyrażam chęci i czekam na propozycje terminów
rosomak - Czw Lip 03, 2014 7:50 pm
Wszystko zapisane Czekamy jeszcze na ze 2 odwaznych, ktorzy zreszta powinni sie zglosic jako pierwsi, ale widac gromadza zapasy woli - oby starczylo
bartoszek - Czw Lip 03, 2014 8:41 pm
Lipiec już mamy na karku więc raczej pózno na planowanie, w sierpniu Szkocja jeśli chodzi o mnie.No ale zobaczymy jak się chętni uzbierają jak z terminem
Mam nadzieję że uda się jakąś sensowną lokalizację ustalić...bo jam z Krakowa
mEjdej - Pią Lip 04, 2014 11:37 am
Poznań jak najbardziej. Kwestia terminu.
Chętnie bym porównał co tam będzie to porównania.
rosomak - Śro Lip 09, 2014 6:47 pm
Minelo 7 dni - czas na terminy. Podane ponizej nie sa ostateczne, ale zapraszam do wyrazania opinii Wszyscy, ktorzy czekali z decyzja na to zeby owe terminy zobaczyc niech wiedza, ze miejsc nadal nie brakuje - zapraszamy. Zwlaszcza tych, ktorzy duzo gadali, a teraz brak im jaj zeby sie zglosic
9 sierpnia
16 sierpnia
23 sierpnia
Nie ukrywam, ze mi najbardziej odpowiada ostatni, ale niech wszyscy powiedza co i jak im odpowiada. Jesli bedzie malo chetnych na ktorykolwiek z tych terminow - przelozymy, ale nie odpuscimy. Opoznienie imprezy o jakis czas jest mozliwe, ale sama degustacja pewna.
Miejsce: Poznan.
Szczegoly: jest mozliwe, ze degustacje rozpoczniemy o godzinie dosc wczesnej (np. o 14-15) zeby ci, ktorzy chcieliby tego samego dnia wrocic do domu, by nie placic za nocleg mieli taka szanse (przynajmniej niektorzy z nich). Ci ktorzy zostana do niedzieli tez na pewno nie beda narzekac na brak zajecia
ErykCzternasty - Śro Lip 09, 2014 8:18 pm
9 i 23 są ok
mEjdej - Śro Lip 09, 2014 10:42 pm
U mnie 23ci odpada. Najbardziej pasowy 16ty.
Rajmund - Śro Lip 09, 2014 10:48 pm
Ja poproszę 9 albo 16. Bardzo proszę.
Wiktor - Śro Lip 09, 2014 11:12 pm
Również 9 bądź 16...
JacekBee - Czw Lip 10, 2014 12:21 am
Ja podobnie jak Eryk, najchętniej 23 lub ewentualnie 9ty.
bartoszek - Czw Lip 10, 2014 6:11 am
Ja wtedy w Szkocji...no cóż zrobić
Ale jak coś zostanie z imprezki i będzie można odkupić w formie sampli to z chęcią
rad93 - Czw Lip 10, 2014 7:51 am
9.VIII.
ktoś z Kraka się wybiera?
rosomak - Czw Lip 10, 2014 10:06 am
| ErykCzternasty napisał/a: | | 9 i 23 są ok |
| Cytat: | | U mnie 23ci odpada. Najbardziej pasowy 16ty. |
| bartoszek napisał/a: | | Ja wtedy w Szkocji...no cóż zrobić |
I badz tu madry
No dobra - 9. VIII 2014. Poznan.Wstepnie godzina 15 start. Dokladne miejsce podam niebawem.
ErykCzternasty, mEjdej, JacekBee, rad93 - prosze o zakup jednej z nastepujacych podstawek: Lagavulin 16, Ardbeg 10, Talisker 10, Highland Park 12. Dogadajcie sie prosze kto jaka, wzglednie mozna tez policzyc jaki jest koszt calosci i podzielic miedzy siebie te kwote po rowno zeby nie bylo, ze ktos placi wiecej etc., ale prosze tutaj lub na PW potwierdzic uczestnictwo i konkretne butelki zebysmy nie musieli w ostatniej chwili w Poznaniu do Metro ganiac
Z Rajmundem, Wiktorem i ewentualnymi pozostalymi uczestnikami (wyglada na to, ze tacy beda ) podziele sie kosztami starych odpowiednikow tych podstawek. Czemu niektore z nich kosztuja 4 razy tyle co ich wspolczesne wersje?
|
|
|