To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli aktualnie atakujemy... - 8x Cadenhead's

bartoszek - Sob Wrz 24, 2016 7:28 pm

Fotki bardzo zachęcające.. co nie zmienia postaci rzeczy iż co do twoich selekcji Wiktorze nie mam najmniejszych wątpliwości, one zawsze trzymają wysoki poziom :wink:
rozen73 - Sob Wrz 24, 2016 7:45 pm

bartoszek napisał/a:
prosto z Przesieki jedziemy z Piotrem do Francji i Wiednia na podboje.. :twisted:

zdrajca :mrgreen:

poproszę o komplet Wiktorze

Wiktor - Sob Wrz 24, 2016 7:49 pm

Nie zawsze, bez przesady, pomyłki też są wpisane w prozę życia ;) ale przynajmniej zawsze staramy się sensownie odpowiedzieć na pytanie: dlaczego to ;)
Niczego tak nie cenię, nawiasem mówiąc, jak przemyślanych i ambitnych eksperymentów. W przeciwieństwie do pustych hasełek typu "bo Pan Autorytet ocenił na 94" i mentalnego brandzlowania się samą myślą o "eksperckim podboju" wydeptanych ścieżek, wiodących na dawno zdobyte i do znudzenia opiewane szczyty...
Weźmy tu choćby dwie Benriach, równolegle samplowane, w zamierzeniu porównawczo. Może i zaskoczą nas czymś mocno pozytywnie, może dowiodą swojej solidności, a może będzie to jedynie zabawa w poznawanie? Ale i jakaś, chciał nie chciał, nauka ;)

bartoszek - Sob Wrz 24, 2016 8:01 pm

Dokładnie Wiktorze, wszystko się zgadza :twisted:

A jak chodzi rozenku o ciebie, to żadna zdrada.. spakuj więcej rzeczy do walizki.. w autku zmierzającym do Alzacji na pewno starczy miejsca dla ciebie, a i Wiedeń zwiedzisz na powrocie :wink:

Ruda - Sob Wrz 24, 2016 8:13 pm

bartoszek napisał/a:

A jak chodzi rozenku o ciebie, to żadna zdrada.. spakuj więcej rzeczy do walizki.. w autku zmierzającym do Alzacji na pewno starczy miejsca dla ciebie, a i Wiedeń zwiedzisz na powrocie :wink:

No.., Panie Rozenku, dokąd zmierzasz na powrocie :wink: , oto jest pytanie :?:

rozen73 - Sob Wrz 24, 2016 8:21 pm

Ruda napisał/a:
bartoszek napisał/a:

No.., Panie Rozenku, dokąd zmierzasz na powrocie :wink: , oto jest pytanie :?:

oj tam, oj tam, kocham Was oboje :)

loom - Sob Wrz 24, 2016 8:28 pm

Wiktor napisał/a:
loom napisał/a:
poproszę o:
1,3,5,6,8.
loom napisał/a:
poczekam jak trzeba

Znajdź kogoś chętnego na sherrowe Clynelish, Scotię i Tobermory. Będzie Ci za nie wdzięczny po spróbowaniu, mam takie dziwne przeczucie ;)

Mamy w dostatku tych dobrodziejstw i nie mam chętnego. Więc gdyby ktoś coś to proszę się nie krępować.

konio23 - Sob Wrz 24, 2016 9:14 pm

Mam nadzieję na cały komplet.
Pozdrawiam

bartoszek - Nie Wrz 25, 2016 7:08 am

I nawet konik się objawił :wink:
Tomek1 - Nie Wrz 25, 2016 12:15 pm

Oceny wrzucę jak wszyscy samplujacy zrobią zakupy.
Wiktor - Nie Wrz 25, 2016 12:25 pm

No tak, te masowe trojki i czworki ;) chyba mozna zaryzykowac od razu ;)
maudite - Nie Wrz 25, 2016 12:30 pm

loom napisał/a:
Wiktor napisał/a:
loom napisał/a:
poproszę o:
1,3,5,6,8.
loom napisał/a:
poczekam jak trzeba

Znajdź kogoś chętnego na sherrowe Clynelish, Scotię i Tobermory. Będzie Ci za nie wdzięczny po spróbowaniu, mam takie dziwne przeczucie ;)

Mamy w dostatku tych dobrodziejstw i nie mam chętnego. Więc gdyby ktoś coś to proszę się nie krępować.

Jakby co to ja mogę te resztki złapać. W razie czego daj znać na PW to dogramy szczegóły.

Tomek1 - Nie Wrz 25, 2016 2:26 pm

To takie wytlumaczenie lenia w dupie ;)
PawelWojcik - Nie Wrz 25, 2016 2:45 pm

like it!
przepraszam za trendy uproszczenie.

Wiktor - Nie Wrz 25, 2016 5:51 pm

Został do zagospodarowania jeden zestaw. A zapisani mogą w zasadzie już wpłacać ;)
Jeśli ktoś ma wysyłkę łączoną z Benriachem, oczywiście pokrywa koszt dostawy raz (15zł).