czyli aktualnie atakujemy... - 8x Cadenhead's
bartoszek - Sob Wrz 24, 2016 7:28 pm
Fotki bardzo zachęcające.. co nie zmienia postaci rzeczy iż co do twoich selekcji Wiktorze nie mam najmniejszych wątpliwości, one zawsze trzymają wysoki poziom
rozen73 - Sob Wrz 24, 2016 7:45 pm
| bartoszek napisał/a: | prosto z Przesieki jedziemy z Piotrem do Francji i Wiednia na podboje..
|
zdrajca
poproszę o komplet Wiktorze
Wiktor - Sob Wrz 24, 2016 7:49 pm
Nie zawsze, bez przesady, pomyłki też są wpisane w prozę życia ale przynajmniej zawsze staramy się sensownie odpowiedzieć na pytanie: dlaczego to
Niczego tak nie cenię, nawiasem mówiąc, jak przemyślanych i ambitnych eksperymentów. W przeciwieństwie do pustych hasełek typu "bo Pan Autorytet ocenił na 94" i mentalnego brandzlowania się samą myślą o "eksperckim podboju" wydeptanych ścieżek, wiodących na dawno zdobyte i do znudzenia opiewane szczyty...
Weźmy tu choćby dwie Benriach, równolegle samplowane, w zamierzeniu porównawczo. Może i zaskoczą nas czymś mocno pozytywnie, może dowiodą swojej solidności, a może będzie to jedynie zabawa w poznawanie? Ale i jakaś, chciał nie chciał, nauka
bartoszek - Sob Wrz 24, 2016 8:01 pm
Dokładnie Wiktorze, wszystko się zgadza
A jak chodzi rozenku o ciebie, to żadna zdrada.. spakuj więcej rzeczy do walizki.. w autku zmierzającym do Alzacji na pewno starczy miejsca dla ciebie, a i Wiedeń zwiedzisz na powrocie
Ruda - Sob Wrz 24, 2016 8:13 pm
| bartoszek napisał/a: |
A jak chodzi rozenku o ciebie, to żadna zdrada.. spakuj więcej rzeczy do walizki.. w autku zmierzającym do Alzacji na pewno starczy miejsca dla ciebie, a i Wiedeń zwiedzisz na powrocie |
No.., Panie Rozenku, dokąd zmierzasz na powrocie , oto jest pytanie
rozen73 - Sob Wrz 24, 2016 8:21 pm
| Ruda napisał/a: | | bartoszek napisał/a: |
A jak chodzi rozenku o ciebie, to żadna zdrada.. spakuj więcej rzeczy do walizki.. w autku zmierzającym do Alzacji na pewno starczy miejsca dla ciebie, a i Wiedeń zwiedzisz na powrocie |
No.., Panie Rozenku, dokąd zmierzasz na powrocie , oto jest pytanie |
oj tam, oj tam, kocham Was oboje
loom - Sob Wrz 24, 2016 8:28 pm
| Wiktor napisał/a: | | loom napisał/a: | poproszę o:
1,3,5,6,8. |
| loom napisał/a: | | poczekam jak trzeba |
Znajdź kogoś chętnego na sherrowe Clynelish, Scotię i Tobermory. Będzie Ci za nie wdzięczny po spróbowaniu, mam takie dziwne przeczucie |
Mamy w dostatku tych dobrodziejstw i nie mam chętnego. Więc gdyby ktoś coś to proszę się nie krępować.
konio23 - Sob Wrz 24, 2016 9:14 pm
Mam nadzieję na cały komplet.
Pozdrawiam
bartoszek - Nie Wrz 25, 2016 7:08 am
I nawet konik się objawił
Tomek1 - Nie Wrz 25, 2016 12:15 pm
Oceny wrzucę jak wszyscy samplujacy zrobią zakupy.
Wiktor - Nie Wrz 25, 2016 12:25 pm
No tak, te masowe trojki i czworki chyba mozna zaryzykowac od razu
maudite - Nie Wrz 25, 2016 12:30 pm
| loom napisał/a: | | Wiktor napisał/a: | | loom napisał/a: | poproszę o:
1,3,5,6,8. |
| loom napisał/a: | | poczekam jak trzeba |
Znajdź kogoś chętnego na sherrowe Clynelish, Scotię i Tobermory. Będzie Ci za nie wdzięczny po spróbowaniu, mam takie dziwne przeczucie |
Mamy w dostatku tych dobrodziejstw i nie mam chętnego. Więc gdyby ktoś coś to proszę się nie krępować. |
Jakby co to ja mogę te resztki złapać. W razie czego daj znać na PW to dogramy szczegóły.
Tomek1 - Nie Wrz 25, 2016 2:26 pm
To takie wytlumaczenie lenia w dupie
PawelWojcik - Nie Wrz 25, 2016 2:45 pm
like it!
przepraszam za trendy uproszczenie.
Wiktor - Nie Wrz 25, 2016 5:51 pm
Został do zagospodarowania jeden zestaw. A zapisani mogą w zasadzie już wpłacać
Jeśli ktoś ma wysyłkę łączoną z Benriachem, oczywiście pokrywa koszt dostawy raz (15zł).
|
|
|