To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli spróbuj zanim będzie za późno... - Sampling apokaliptyczny

rosomak - Pią Wrz 08, 2017 4:44 pm

Ruda napisał/a:
Panowie i żeby tylko później nie było na Rudą

No jak - toz ja tylko po to w sampling wszedlem zeby moc pozniej pomstowac na Ciebie i Jacka.

JacekBee - Pią Wrz 08, 2017 5:04 pm

7 wspanialych jest ;-) Sampling zamkniety :mrgreen:
loom - Pią Wrz 08, 2017 5:14 pm

Ruda napisał/a:
Jakie zacne grono Wariatów :shock:

Panowie i żeby tylko później nie było na Rudą, jak wjedzie o północy "Loch"

Całe życie z wariatami:) Campbeltown BOW.PL Psycho-Fans!

Loch nie Loch, mnie może być już wszystko jedno, o północy będzie u mnie w domu wojna :) . Mój kochany Del Potro kontra Nadal, któremu to inna "Ruda" fanatycznie kibicuje :D

A Jack do północy nagotuje herbatek zacnych:)

bartoszek - Pią Wrz 08, 2017 5:39 pm

Dopadniem cię Ruda już niedługo, bo za dwa tygodnie w Szkocji.. odpokutujesz ten sampling "Lochy Lamond"
Bój się, bo kara będzie przeokrutna, aż strach się bać :mrgreen: :twisted:

Wiktor - Pią Wrz 08, 2017 6:47 pm

Błogosławieni ci, którzy nie wiedzieli, a uwierzyli.
Ruda - Pią Wrz 08, 2017 7:29 pm

rosomak napisał/a:
No jak - toz ja tylko po to w sampling wszedlem zeby moc pozniej pomstowac na Ciebie i Jacka.

tak też coś czułam, że nie bez powodu tu jesteś Rosomaku ;)
loom napisał/a:
A Jack do północy nagotuje herbatek zacnych

JackuBee, gotuj, oj gotuj herbatki z "Locha" :wink: , zorza polarna, whiskowe Wariaty już stosik dla mnie szykują, a ja tu dziewczę niewinne.
JackuBee by Ciebie natchnąć, fragment z mojej ulubionej powieści M. Bułhakowa "Mistrz i Małgorzata":
- Bardzo panią wymęczyli? - spytał.
- O nie, messer - odparła Małgorzata, co prawda ledwo słyszalnie.
- Noblesse oblige - zauważył kot i nalał jej do kieliszka jakiegoś przezroczystego płynu.
- To wódka? - spytała Małgorzata słabym głosem.
Urażony kot aż podskoczył na krześle.
- Na Boga , królowo! - powiedział ochryple. - Czyż pozwoliłbym sobie nalać damie wódki? To czysty spirytus!

Wiktor - Pią Wrz 08, 2017 7:42 pm

Jacek czerpie chwilowo natchnienie skądinąd. Zaprząta go doskonała, choć letnia pizza, spożywana saute w kuchni. Tymczasem, w złotych września pokojach pewna butelka nie wie nic, że jest moja... 😉
Ruda - Pią Wrz 08, 2017 8:51 pm

Skoro taki sampling wariacki, niech stawka emocji wzrośnie ;)
Cokolwiek to będzie ze swojej puli połowę przekazuję jako dodatek do nagrody Xmasowej .

bartoszek - Sob Wrz 09, 2017 9:54 am

No i wreszcie nadszedł weekend i Jacek spokojnie może się zabrać za kupażowanie tych Loch Lomondów

Jacku jakby ci nic nie wyszło z tego mieszania w kotle to pamiętaj iż zawsze jest płyn do spryskiwaczy, ewentualnie "błękit Paryża"(denaturat).. spokojnie możesz dodać kilka kropli, na pewno bardziej już nie zepsujesz tego kupażu, a może wkradną się jakieś ciekawe akcenty i nas pozytywnie zaskoczysz :wink:

rosomak - Nie Wrz 10, 2017 5:33 pm

Ruda napisał/a:
Cokolwiek to będzie ze swojej puli połowę przekazuję jako dodatek do nagrody Xmasowej

Nie obiecywalem, ze takowa nagroda w tym roku tez bedzie, no ale w takiej sytuacji czuje sie przyjemnie przymuszony :twisted:

Konkurs Xmasowy zostanie ogloszony w srode 6 grudnia, a zakonczy sie 17 grudnia. Nagroda bedzie jak zwykle niebanalna (miejmy nadzieje) butelka whisky ;)

W zwiazku z pewna sprawa, na ktora slusznie zwrocono mi uwage w roku ubieglym - brac udzial w konkursie beda mogly tylko te osoby, ktore do dnia jego rozpoczecia (czyli 6 grudnia wlasnie) beda mialy minimum 8 postow na forum.

Adam Hochul - Nie Wrz 10, 2017 8:24 pm

Kurcze! ;d jeszcze bym sie zapisal jesli sie ktos zwolni, tornado kogos porwie lub nadla chec odrzucenia uzywek ludzkiego padolu to prosze mnie wpisac na liste rezerwowa.
rosomak - Nie Wrz 10, 2017 8:53 pm

Oddam Ci Adamie "wieksza polowe". Moze :wink:
JacekBee - Pon Wrz 11, 2017 4:56 pm

Dziękuję wszystkim odważnym! Chwilowo nie ma pośpiechu z płatnościami bo muszę zamówić buteleczki samplowe. Planuję rozlać i wysłać do spotkania w Bielinie. Wszystkich którzy preferują odbiór podczas spotkania proszę o stosowną informację. Dla pozostałych, koszt wysyłki i szkła to 15 złotych.

Niech Loch Lomondy będą z Wami!

rosomak - Pon Wrz 11, 2017 5:04 pm

Bielin.
Hubert - Pon Wrz 11, 2017 5:50 pm

Bielin