To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli lustra precz! - MEN - SESJA PLENARNA

Wiktor - Pon Paź 01, 2018 9:16 am

Zostały co prawda jeszcze dwa dni do finalnego deadline'u (3.X), jednak wydaje się, że poznaliśmy przybliżoną skalę zainteresowania projektem OTL 2018, przynajmniej w jego pierwotnej, "masowej" formie ;)
Być może nie nadszedł jeszcze moment na takie, trochę bardziej ambitne (?) degustacje. Lub nasz przekaz nie dociera do wystarczającej liczby osób potencjalnie zainteresowanych. Lub strach jest zbyt wielki, a ciekawość za mała ;)

Tak czy inaczej, serdecznie dziękujemy wszystkim tym, którzy zadeklarowali chęć udziału - bo to w Was nadzieja na jakościowy progres rynku whisky w PL, jakkolwiek naiwnie by to nie brzmiało.

Powstaje pytanie: czy i co dalej?...

Ponieważ czym innym jest przygotowywanie spotkania na dwadzieścia typa i więcej, a czym innym ewentualne spotkanie w gronie o połowę mniejszym, w tym momencie głos należy do Was, czyli osób które wyraziły chęć zmierzenia się z dzisiejszą selekcją OTL. Można teoretycznie zmienić model na bardziej kameralny, zmniejszyć nieco liczbę butelek (np. do 10), postawić na zakupy indywidualne, itp. Z pewnością jednak w kwestii nowej miejscówki i organizacji musieliby się włączyć dziarsko warszawscy aktywiści. My (BOW) chętnie wpadniemy, możemy nawet przywieźć ze sobą to i owo, uczestnikom zaś wskazać (czy wręcz zasugerować) inne butelki OTLa warte uwagi, a być może wręcz swojej ceny ;)

Przy braku dalszego zainteresowania tym tematem i reakcji samych zainteresowanych, zostanie on zamknięty 4 października, co oznaczać będzie definitywny endlösung projektu w terminie listopadowym (a więc i tegorocznym).

Pinio - Pon Paź 01, 2018 9:46 am

Dzień dobry.
ja się chyba nie zapisałem-ależ błąd.
Czynię to teraz i poproszę o dopisanie.

citos1976 - Pon Paź 01, 2018 1:31 pm

Jako nowy chciałbym wszystkich powitać i poproszę o dopisanie na spotkanie degustacyjne.
Wiktor - Pon Paź 01, 2018 5:34 pm

Cytat:
Ulubiona whisky: za mało degustowałem

Ważne są czyny odważne!
Witamy i dopisujemy.