czyli lustra precz! - MEN - SESJA PLENARNA
Wiktor - Pon Paź 01, 2018 9:16 am
Zostały co prawda jeszcze dwa dni do finalnego deadline'u (3.X), jednak wydaje się, że poznaliśmy przybliżoną skalę zainteresowania projektem OTL 2018, przynajmniej w jego pierwotnej, "masowej" formie
Być może nie nadszedł jeszcze moment na takie, trochę bardziej ambitne (?) degustacje. Lub nasz przekaz nie dociera do wystarczającej liczby osób potencjalnie zainteresowanych. Lub strach jest zbyt wielki, a ciekawość za mała
Tak czy inaczej, serdecznie dziękujemy wszystkim tym, którzy zadeklarowali chęć udziału - bo to w Was nadzieja na jakościowy progres rynku whisky w PL, jakkolwiek naiwnie by to nie brzmiało.
Powstaje pytanie: czy i co dalej?...
Ponieważ czym innym jest przygotowywanie spotkania na dwadzieścia typa i więcej, a czym innym ewentualne spotkanie w gronie o połowę mniejszym, w tym momencie głos należy do Was, czyli osób które wyraziły chęć zmierzenia się z dzisiejszą selekcją OTL. Można teoretycznie zmienić model na bardziej kameralny, zmniejszyć nieco liczbę butelek (np. do 10), postawić na zakupy indywidualne, itp. Z pewnością jednak w kwestii nowej miejscówki i organizacji musieliby się włączyć dziarsko warszawscy aktywiści. My (BOW) chętnie wpadniemy, możemy nawet przywieźć ze sobą to i owo, uczestnikom zaś wskazać (czy wręcz zasugerować) inne butelki OTLa warte uwagi, a być może wręcz swojej ceny
Przy braku dalszego zainteresowania tym tematem i reakcji samych zainteresowanych, zostanie on zamknięty 4 października, co oznaczać będzie definitywny endlösung projektu w terminie listopadowym (a więc i tegorocznym).
Pinio - Pon Paź 01, 2018 9:46 am
Dzień dobry.
ja się chyba nie zapisałem-ależ błąd.
Czynię to teraz i poproszę o dopisanie.
citos1976 - Pon Paź 01, 2018 1:31 pm
Jako nowy chciałbym wszystkich powitać i poproszę o dopisanie na spotkanie degustacyjne.
Wiktor - Pon Paź 01, 2018 5:34 pm
| Cytat: | | Ulubiona whisky: za mało degustowałem |
Ważne są czyny odważne!
Witamy i dopisujemy.
|
|
|