czyli spróbuj zanim będzie za późno... - Mortlach 25yo Adelphi
loom - Pią Wrz 28, 2018 2:31 pm
Hola, hola, ja zamykam
soma - Pią Wrz 28, 2018 3:36 pm
| loom napisał/a: | Hola, hola, ja zamykam |
Chodziło o zamknięcie Awico - w ariergardzie Mortalach mógł być tylko taki znaczny "rycerz" jak Sire Loom de Whisky
rosomak - Pią Wrz 28, 2018 4:32 pm
Dodajmy, iz jest to rycerz błędny
soma - Pią Wrz 28, 2018 5:22 pm
| rosomak napisał/a: | Dodajmy, iz jest to rycerz błędny |
A już myślałem, że rycerz blend'y pogromca NASguli
rosomak - Pią Wrz 28, 2018 5:35 pm
| soma napisał/a: | | pogromca NASguli |
Jesli juz to raczej synow Feanora
loom - Sob Wrz 29, 2018 4:18 pm
Jak Cervantesa kojarzę jeszcze przez mgłę, tak z tych książek o spoconych karłach, smokach i dziewicach co to nie dają byle komu, jestem słabieńki. Musicie jaśniej:)
Wiktor - Pon Paź 15, 2018 3:48 pm
| loom napisał/a: | | Musicie jaśniej:) |
Ależ bardzo proszę Dwie osoby "uporczywie zalegające" mają czas do końca tygodnia na wpłatę
loom - Wto Paź 16, 2018 1:13 am
Wpłacę jak wrócę z urlopu. Buzia i rumowe pozdrowionka
Adam Hochul - Wto Paź 16, 2018 7:17 am
| Wiktor napisał/a: | | loom napisał/a: | | Musicie jaśniej:) |
Ależ bardzo proszę Dwie osoby "uporczywie zalegające" mają czas do końca tygodnia na wpłatę |
HA! Zalogowalem sie i w ciagu 11sekund zaplacilem ;d swoja droga jak sie zapisze nastepnym razem to zaplace z gorki bo moja czestotliwosc logowania (2gi raz od mlyna) zniewala ;d
Wiktor - Wto Paź 16, 2018 7:22 am
| Adam Hochul napisał/a: | | bo moja czestotliwosc logowania (2gi raz od mlyna) zniewala |
| loom napisał/a: | | Wpłacę jak wrócę |
Czas skończyć z permisywizmem forumowym
nogreg - Wto Paź 16, 2018 8:29 pm
| Wiktor napisał/a: | | permisywizmem |
Według najnowszych wytycznych, ze względu na pełnione funkcje, nie zaleca się stosowania słów niezrozumiałych, a które mogą być w pewnych warunkach odebrane negatywnie, a nawet wręcz obraźliwie.
Wiktor - Śro Lis 07, 2018 2:29 pm
Dotrwaliśmy szczęśliwie do finału zbiórki. W kolejny weekend bieżące samplingi także zostaną sfinalizowane. A w międzyczasie coś się jeszcze pojawi. I to ciekawego
|
|
|