czyli best of coś-tam ;-) - a moze by tak wynalazki ze swiata ?
parominius - Nie Mar 30, 2008 10:08 pm
| Michal napisał/a: |
Yoichi 10yo / Michael Jackson - 9 / Jim Murray - 8,25
Yoichi 10yo Single Cask / Michael Jackson - 8,75 / Jim Murray - 9,25
Yoichi 15yo / Michael Jackson - 8,5 / Jim Murray - 9,25 |
Ogólnie pierońsko wysokie noty...coś w tym musi być ...no i ten design butelek(niczym zawartość szafek w 19-to wiecznej aptece w Warszawie )...jestem na tak...
Wyśledżmy butelczynę,potem ją rozparcelujmy.....
ukaszu - Nie Mar 30, 2008 10:27 pm
taaak. Grish, uruchom swoje kontakty
parominius - Nie Mar 30, 2008 10:29 pm
| ukaszu napisał/a: | | Grish, uruchom swoje kontakty |
Tylko przypadkiem nie zestrzel jakiegoś samolotu....
ukaszu - Nie Mar 30, 2008 10:30 pm
| parominius napisał/a: | | ukaszu napisał/a: | | Grish, uruchom swoje kontakty |
Tylko przypadkiem nie zestrzel jakiegoś samolotu.... |
wypluj te slowa bo niedlugo ma kobieta z pakunkiem leci w pl !
Maciejf - Nie Mar 30, 2008 10:34 pm
a moze jak juz eksperymentujemy to cos z Tasmanii? tylko potrzebny jest Cadenhead pod reka..
http://edinburgh.wmcadenh...ct6f5qfj8nef7q3
windham hell - Nie Mar 30, 2008 10:38 pm
Coś mi się wydaję że będą to dwa ostatnie eksperymenty tj pierwszy i ostatni
ale jestem za
ukaszu - Nie Mar 30, 2008 10:39 pm
| windham hell napisał/a: | Coś mi się wydaję że będą to dwa ostatnie eksperymenty tj pierwszy i ostatni
ale jestem za |
hah, dobrze powiedziane : D
i takze za
duzo zalezy od tego co uda sie Grish'owi znalezc, wtedy bedziemy wybierac, na razie luzne propozycje do rozpatrzenia. raczej ; )
parominius - Nie Mar 30, 2008 10:43 pm
| Maciejf napisał/a: | | a moze jak juz eksperymentujemy to cos z Tasmanii? tylko potrzebny jest Cadenhead pod reka.. |
O w kaczy kuper!...tylko nie z Tasmanii...sama nazwa zabija (TA MANIA)...
Jestem za tym by wytarmośić za szyjkę flaszeczkę Yamazaki...ponoć wypada ,boć to najstarsza marka whisky w Japoni...ona była tam pierwsza...(o ile pamiętam to rok 1926? )
Optuję za taką w granicach 10-15 yo...hmm?..
Grish - Nie Mar 30, 2008 10:52 pm
Jest do zalatwienia ta sprawa powinienem byc w Polsce ponownie w maju, a wiec mozna do tego czasu juz ustalic liste whisky, ktore nalezy sprowadzic na nasza ojczysta ziemie a ja dalej zajme sie juz reszta !!
parominius - Nie Mar 30, 2008 10:55 pm
Zapodaję stronkę...mozna poglądowo-ciekawsko "looknąć" na cenki...nie walą w mo..ę!
http://www.royalmilewhisk...p?cat_id=W_JAPA
windham hell - Nie Mar 30, 2008 10:57 pm
Ja tak niesmiało ,może dajmy spokój z Singapurem i RPA i zdecydujmy się na coś z Irlandii?
Mistu - Nie Mar 30, 2008 11:00 pm
No prosze jak towarzystwo zasmakowało w nie szkockich trunkach, hmm jednorazowo można coś skosztować, byle nie drogie bo większy potencjał zdecydowanie należy odstawić na poczet przyszłych szkockich specjałów
windham hell - Nie Mar 30, 2008 11:04 pm
| Mistu napisał/a: | | jednorazowo można coś skosztować, byle nie drogie bo większy potencjał zdecydowanie należy odstawić na poczet przyszłych szkockich specjałów |
Dokładnie
taishio - Pon Mar 31, 2008 11:28 am
witam
ja uważam tak Japonia ....... może być nie jest to może szczyt marzeń ale jak dla mnie w skali od 1 do 6 to takie 2,5 a pozostała część świata to zdecydowania porażka
parominius - Pon Mar 31, 2008 2:32 pm
| taishio napisał/a: | | a pozostała część świata to zdecydowania porażka |
Ty uważaj taishio bo naślą na ciebie wielkich,owłosionych górali Szkockich z wielkimi Dudami(?)...
Wiesz co oni robią z takimi co psioczą na ich narodowy trunek?.. będą cię ganiać miesiącami z owcami po deszczowych pastwiskach gdzie będziesz żarł trawy i koniczyny. Kiedy już zdziczejesz dopuszczą do ciebie takiego kudłatego,dyszącego Barana,który................
|
|
|