czyli best of coś-tam ;-) - Miszcze Whisky
Wiktor - Pon Gru 15, 2014 9:18 am
Panowie, co z Wami?... Promo!
Adam Hochul - Pon Gru 15, 2014 10:26 am
Jestem pewien ze ten Pan stworzyl tego 'bloga' w ramach programu badawczego nad jednym z jego glownych zainteresowan - psycho manipulacji. I on was wszystkich poprostu robi w konia. Ja sie nie dam psychozmanipulowac i wiecej nie bede czytal waszych zmanipulowanych postow ;x
Trzymajtusię i - Pon Gru 15, 2014 10:26 pm
| Rajmund napisał/a: | He he he... Tam jest więcej podobnych kwiatków. Mój ulubiony to jednak "Whisky jest destylatem słodu jęczmiennego."
| Widziałem, ale z racji moich zainteresowań mnie bardziej takie kręcą ,,3) Zacieranie – czyli mielenie'' Do kolegów z forum mam żal, czytam wszystko co piszecie, a wy ukrywacie, że pijecie kwaśne trunki ,,Nie jest jednak prawdą, że im starsza whisky tym lepsza. Po 20-21 latach leżakowania zaczyna się proces kwaśnienia''
Wiktor - Wto Mar 24, 2015 10:15 am Temat postu: and the winner is... Kupujcie rodacy, bo ceny na aukcjach już szaleją
Tomek1 - Wto Mar 24, 2015 11:28 am
Ja jeszcze czekałem na nagrody od Przemka Kopańczyka, ale widzę że chyba się nie doczekam. Ktoś chyba przekazał Jarosławowi Urbanowi, że jest współtwórcą strony i nagle znikł z listy autorów http://www.worldwhiskybase.pl/
Rajmund - Wto Mar 24, 2015 12:00 pm
Dżizaskrajst! Jeśli choć trochę przypomina tego Solista, które piłem ostatnio u Ciebie, Wiktorze, to ja naprawdę przestawiam się na nalewki pigwowe. Świat się wcale nie kończy. Świat już się skończył.
Chyba, że się mylę. Chyba, że vinho barrique czyni co najmniej takie cuda, jak magicznie brzmi jego nazwa...
Wiktor - Wto Mar 24, 2015 12:11 pm
"Trzeba kupić i spróbować" - napisałby ktoś... Ktoś, kogo Stirlitz nie znał
Oddam za darmo karton po doskonałym Auriverdesie i pół sampla "Whisky z Nr 3", jeśli to Vinho okazałoby się wyraźnie lepsze od innej wersji, której miałem okazję próbować. A tamta wersja była kiepska nawet na tle kilku innych, próbowanych równolegle (fino, bourbon, sherry - dokładnie ta sherry, którą piłeś, Rajmundzie).
Tomek1 - Wto Mar 24, 2015 12:23 pm
Myśmy z kolegą 4inhandem jakiś czas temu ją garowali (bo degustacją trudno to nazwać) i na tle Littlemillów po sherry była wyróżniająca się - tak samo jak ta po sherry na lowlandsach. Ta wersja, którą mieliśmy była też dużo lepsza od pitej chwilę wcześniej wersji po bourbonie. Więc pewnie beczka beczce nie równa.
Wiktor - Wto Mar 24, 2015 12:30 pm
Czyli niemal wszystko się zgadza: whisky na uczciwe i mocne 3-4p, lepsza od Littlemillów, i tylko pozostaje dylemat... czy Kavalan z beczki po po bourbonie ustępuje jej, czy nie? Kupmy po 5 wersji single cask by rozsądzić rzecz komisyjnie i najzupełniej obiektywnie...
PS. Już ja wiem czym się tam u 4inhanda znieczulacie, i w jakich ilościach!
Tomek1 - Wto Mar 24, 2015 12:42 pm
W porywach do nawet 5p.
Wiktor - Wto Mar 31, 2015 10:36 pm Temat postu: MISTRZOWIE REKLAMY Taka, moi Państwo, okazja...
Tomek1 - Śro Kwi 01, 2015 9:52 pm
Cytat z bloga kolejnego klona Tomka Milera. Notka degustacyjna The Glenlivet Founder’s Reserve:
"(...) Starałem się by prezentowana butelka nabrała dodatkowo wiosennego charakteru, zatem udekorowałem ją stokrotkami i mam nadzieje, że zdjęcia będą miłym akcentem w tym przedświątecznym okresie.(...) Ocena: Daje 80/100 i podciągam ocenę ze względu na opakowanie i dobór kolorów. (...)"
WTF??
maudite - Śro Kwi 01, 2015 10:28 pm
| Tomek1 napisał/a: | Cytat z bloga kolejnego klona Tomka Milera. Notka degustacyjna The Glenlivet Founder’s Reserve:
"(...) Starałem się by prezentowana butelka nabrała dodatkowo wiosennego charakteru, zatem udekorowałem ją stokrotkami i mam nadzieje, że zdjęcia będą miłym akcentem w tym przedświątecznym okresie.(...) Ocena: Daje 80/100 i podciągam ocenę ze względu na opakowanie i dobór kolorów. (...)"
WTF?? |
Może link do tego bloga?
p.s. o tych stokrotkach to facet pisał?!
Tomek1 - Śro Kwi 01, 2015 10:45 pm
Na fejsie to widziałem https://www.facebook.com/...3272318?fref=ts
Adam Hochul - Czw Kwi 02, 2015 9:05 am
Dziekuje wam za te perelki zawsze to troche poprawia nastroj -_-
|
|
|