To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli best of coś-tam ;-) - Miszcze Whisky

PawelWojcik - Pią Maj 08, 2015 4:14 pm

Kopanczyk przyjedzie?!
Adam Hochul - Pią Maj 08, 2015 4:47 pm

Moze bedzie i Jaroslaw Buss?!
rosomak - Pią Maj 08, 2015 8:49 pm

Adam Hochul napisał/a:
badzmy wszystkim ludziom whisky ambasadorami!

A to dobre jest! W ten sposob wyrugujemy przebrzydla "mowe nienawisci". Juz nie bedzie "sutenerow" i ich panienek, a jedynie "whisky innego prowadzenia sie" i ich "ambasadorowie".

PawelWojcik - Sob Maj 09, 2015 5:28 pm

swietny >program pod androida dla wszelkich whisky sutenerow, ambasadorow i innych miszczow.
Wiktor - Śro Paź 14, 2015 5:33 pm
Temat postu: miszczowie wiecznie żywi
Dlaczego nie wszystkie numery Magazynu Whisky można było znaleźć na stoisku Stilnovisti podczas WLW 2015? Odpowiedź na zdjęciach poniżej ;)
Islayman - Śro Paź 14, 2015 7:00 pm

Jim czy John, co za różnica :) ale rzeczywiście masakra...
rosomak - Śro Paź 14, 2015 7:04 pm

Powiedzmy, ze jeszcze na plus mozna dodac, iz wycofali to z festiwalu wlasnie, a takze zmienili na stronie, czyli juz po czasie pewnie tam niezly skandal z tego tytulu byl, a nie, ze przeszli nad tym do porzadku dziennego.
Dla mnie prawdziwym problemem pozostaje zawartosc (prenumerowana) tego magazynu. Byc moze Rajmund w niedalekiej przyszlosci znajdzie czas zeby skomentowac kolejne numery.

Czajkus - Śro Paź 14, 2015 7:13 pm

Dobre :???:

A miszczów wódki znacie?

rosomak - Śro Paź 14, 2015 7:58 pm

Napisalem cos, ale jednak zmienilem zdanie ;) Powinno byc raczej tak:
Czajkus jak mozesz! Jestes nic nie wnoszacym, a czepiajacym sie hejterem! Czy nie widzisz, ze Muzeum Polskiej Wodki powstalo jako projekt architektoniczny dopiero w 2014 roku?! Musza miec czas zeby sie rozwinac i dzialac tak jak ci wszyscy narzekacze oczekuja! Mylisz, ze to bedzie londynskie muzeum historii naturalnej od pierwszego dnia? Albo, ze kilku marudzacych, ze nie ma tu wypchanego strusia emu to ci, ktorych tez trzeba sluchac? Z jednej pomylki (pewnie jakis czeski blad!) zrobiles krytyke calej placowki i projektu! Zamiast typowo po piekielko-polsku czepiac sie lepiej docenilbys, ze w ogole ktos cos robi bo inaczej nie byloby nic. Nawet Ciebie! No! Pisz mi tu dobrze o wszystkim na drugi raz albo nawet sie nie loguj!

PawelWojcik - Czw Paź 15, 2015 6:36 am

bo kolega Czajkus to stary hajter!
kiedys nawet napisal na fanpage Jack Daniel-s Polska, ze to jedna wielka sciema i JD to wcale nie jest najstarsza destylarnia w USA
teraz po wizycie na Whisky Live Warsaw 2015 napisal (cyt.): "Ja się chciałem spytać czy poza whisky single malt jest jakiś alkohol, który ma gorszy stosunek ceny do jakości?"
w zwiazku z powyzszym zglaszam wniosek o zabanowanie Czajkusa na tym forum (przynajmniej czasowo). podobnie jak inni koledzy zainwestowalem w kilka butelek i przeraza mnie mysl, ze bede musial je wypic, jesli przez takich hajterow/blogerow spadna ceny.

Rajmund - Czw Paź 15, 2015 10:14 am

rosomak napisał/a:
Dla mnie prawdziwym problemem pozostaje zawartosc (prenumerowana) tego magazynu. Byc moze Rajmund w niedalekiej przyszlosci znajdzie czas zeby skomentowac kolejne numery.

Nad Johnem McEwanem to ja się chętnie ponaznęcam. ;) Poproszę o ten numer. I każdą ilość pozostałych. BTW, zmienił mi się adres pocztowy, ale o tym w PW.

Pocieszny_PCS - Czw Paź 15, 2015 12:17 pm

"Ja się chciałem spytać czy poza whisky single malt jest jakiś alkohol, który ma gorszy stosunek ceny do jakości?"

Że jeszcze nie założyłem konta na Smaku to się wkręcę z małym offtopem

https://www.thewhiskyexchange.com/P-16138.aspx
A jak smakowo, to się zapytaj chłopaków, bo ja nie jestem miarodajny.

Tomek1 - Czw Paź 15, 2015 12:30 pm

Pocieszny_PCS napisał/a:
"Ja się chciałem spytać czy poza whisky single malt jest jakiś alkohol, który ma gorszy stosunek ceny do jakości?"

Że jeszcze nie założyłem konta na Smaku to się wkręcę z małym offtopem

https://www.thewhiskyexchange.com/P-16138.aspx
A jak smakowo, to się zapytaj chłopaków, bo ja nie jestem miarodajny.

Potwierdzam, że ten meksykański bimberek nie jest wart tych 170 funciaków. Nie jest wart nawet 10% tej ceny. Sorry Radek :)
Nawet Loch Lomond NAS ma lepszy stosunek cena/jakość :)

Wiktor - Czw Lis 19, 2015 2:30 pm
Temat postu: dwie opcje za tą samą kwotę ;)
Dla znawców
Dla uważnych

noniewierze - Czw Sty 14, 2016 9:57 pm