czyli best of coś-tam ;-) - Miszcze Whisky
Tomek1 - Czw Sty 14, 2016 10:45 pm
Noniewierze byłeś w tym Podgórskim Salonie Degustacyjnym? Jak dla mnie, wedle tego co wypisują na facebooku, to jakaś amatorka. Kolejny przerost formy nad treścią. Przynajmniej tak to wygląda on-line. Jak jest w rzeczywistości?
noniewierze - Czw Sty 14, 2016 10:56 pm
w salonie nie byłem, a fotę znalazłem na ich profilu FB i widzę, że jedną i tą samą osobę często inni nie potrafią zrozumieć...
loom - Pią Sty 15, 2016 1:28 pm
Talisker Król Islay!
PawelWojcik - Pią Sty 15, 2016 1:44 pm
faktycznie!
i temat bardzo ciekawy:
Degustacja/Konfrontacja - Highlands vs Islay
rad93 - Nie Sty 24, 2016 1:43 pm
Krakowski Odział Treningowy BOW.pl? To jakaś prowokacja.
Wiktor - Czw Sty 28, 2016 5:42 pm
W końcu ktoś kompetentny
http://blogowhisky.pl/oautorach
Pierwsze wpisy zdecydowanie na bogato.
Tomek1 - Czw Sty 28, 2016 6:18 pm
Jest coraz lepiej
rosomak - Czw Sty 28, 2016 8:15 pm
| Cytat: | | Nazywamy się Krzysztof i Bogumił |
My tez...
Trzymajtusię i - Czw Sty 28, 2016 10:04 pm
,,My jednak polecamy dodanie zwykłej niegazowanej wody mineralnej.'' Z naciskiem na mineralnej, szkoda, że nie ma jakie minerały szczególnie polecane. Lubię jak ktoś nic nie może znaleźć i dlatego otwiera swoje, tak mówiła pani z jednej nowej knajpy gdzie była pizza, otworzyła, bo nie ma w tym mieście pizzy, a menu skopiowała z pizzy konkurencji, nawet nie zmieniła kolejności i nazw własnych, które wymyślił kucharz i właściciel tamtej, że o podkupieniu dwóch pracowników nie wspomnę.
maudite - Pią Sty 29, 2016 11:16 am
Niewiele napisane, ale w dziale kontakt już wszechobecne "zapraszamy do współpracy".
Pocieszny_PCS - Pią Sty 29, 2016 12:00 pm
Widywałem już gorszych.
| maudite napisał/a: | | Niewiele napisane, ale w dziale kontakt już wszechobecne "zapraszamy do współpracy". |
Panie, wywiad z Dańcem zrobili. Już pierwszy krok żeby się wkręcić na celebrycką karuzelę poczyniony.
maudite - Pią Sty 29, 2016 12:37 pm
| Pocieszny_PCS napisał/a: | Widywałem już gorszych.
| maudite napisał/a: | | Niewiele napisane, ale w dziale kontakt już wszechobecne "zapraszamy do współpracy". |
Panie, wywiad z Dańcem zrobili. Już pierwszy krok żeby się wkręcić na celebrycką karuzelę poczyniony. |
"Za parę dni, proszę pana, to się dopiero zacznie: wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy..", i natchnione degustacje 5 podłych podstawek za co najmniej 2 stówki od łebka.
Wiktor - Pią Sty 29, 2016 12:41 pm
| maudite napisał/a: | | za co najmniej 2 stówki od łebka |
od drama
maudite - Śro Lut 24, 2016 4:44 pm
Blogerzy rosną w siłę
Artykuł za tysiaka, przy trzech z rabatem - 2,5 tys.
Możliwość wysyłania butelek do oceny, ale tylko pełnych i co najmniej 3 w miesiącu.
A to wszystko na blogu, który ma 10 tys odsłon w miesiącu.
Jak żyć?
Pocieszny_PCS - Śro Lut 24, 2016 5:10 pm
I są na to chętni?
Ujawnisz co to za blogier?
|
|
|