czyli best of coś-tam ;-) - Mlodziaki, ktore kochacie
oscarez - Pon Maj 23, 2011 6:50 pm
| Rajmund napisał/a: | | Ale nie traćmy ducha, jeszcze przyjdzie czas, gdy Kilchoman wypuści prawdziwą perełkę. I to niejedną. Cierpliwości, Panowie Wink |
| Wiktor napisał/a: | | To już się stało Wink Próbowałem pewnej trzyletniej wersji K'mana w CS. Zatrważająco udanej wersji! |
hehe...a z rok temu to normalnie kłotnia była na ten temat i pamietam, ze wlasnie w taki sposob bronilem kilchoman
Wiktor - Pon Maj 23, 2011 7:00 pm
Wyprzedziłeś swoją epokę Oskarze, niczym Galileusz Pamiętaj jednak że "będąc zwolennikiem nauki opartej na doświadczeniu, równocześnie odcinał się od skrajnego empiryzmu i głosił, że samo nagromadzenie faktów nie stanowi jeszcze nauki"
oscarez - Pon Maj 23, 2011 7:04 pm
| Wiktor napisał/a: | | "będąc zwolennikiem nauki opartej na doświadczeniu, równocześnie odcinał się od skrajnego empiryzmu i głosił, że samo nagromadzenie faktów nie stanowi jeszcze nauki |
.....to co ta za Glendronach?
Wojciech - Pon Maj 23, 2011 7:06 pm
Rozumiem, ale ta przyszłość to trochę długa. Może skuszę się na K'mana jak będzie miał chociaż 10 lat
windham hell - Pon Maj 23, 2011 7:07 pm
| oscarez napisał/a: | | .....to co ta za Glendronach? |
taki że proszę siadać albo lepiej na kolana
oscarez - Pon Maj 23, 2011 7:09 pm
| windham hell napisał/a: | | taki że proszę siadać albo lepiej na kolana |
na kolana to Ben Nevis 41yo, tu moge lekko glowe schylic jesli zasluzy
Wojciech - Pon Maj 23, 2011 7:11 pm
Oskarze, jakoś ostatnio trochę marudna postawa ale rozumiem, w Radziejowicach nie byłeś i takie whisky Cię ominęły
windham hell - Pon Maj 23, 2011 7:13 pm
| oscarez napisał/a: | | tu moge lekko glowe schylic jesli zasluzy |
jakość / cena i kolana same zmiękną
oscarez - Pon Maj 23, 2011 7:14 pm
| Wojciech napisał/a: | | Oskarze, jakoś ostatnio trochę marudna postawa Mr. Green ale rozumiem, w Radziejowicach nie byłeś i takie Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation whisky Cię ominęły Wink |
no nie bylem i Dronacha jestem ciekaw. Mam do niego slabosc lekka
Ale zeby klekac od razu? na kolana? to ja pomarudze
[ Dodano: Pon Maj 23, 2011 8:15 pm ]
no to czekam na uchylenie rabka tajemnicy
[ Dodano: Pon Maj 23, 2011 8:18 pm ]
Ach to juz wiem 65euro to ja tez chetnie butelke zeby sprobowac odrobinke
mik_us - Śro Cze 01, 2011 10:22 pm
| Rajmund napisał/a: | | No cóż, została tutaj zacytowana moja wypowiedź sprzed trzech lat, a dotyczyła podstawek, które w większości popijałem 5 i więcej lat temu. Od tamtej pory odwiedziłem ponownie parę z nich i w tej chwili nie byłbym tak pewien którą z nich bym z czystym sumieniem polecił. Lagavulin już nie ta (patrz wątek dot. urodzin Wojciecha), Ardbeg już nie ta, Bowmore zdecydowanie już nie ta. I można by tak długo... |
Smutne, ale prawdziwe. Przyjdzie nam czasami spróbować młodzika, aby odkryć coś co się poprawiło i coś co się pogorszyło... aż się boję o blendach rozpocząć zdanie... nie pasuje to do tego forum - nie w OFFTOPIC, może w dziale dla początkujących... może... kiedyś coś wspomnę o nowych edycjach.
Janek_L - Sob Cze 04, 2011 11:05 am
| mik_us napisał/a: | | Rajmund napisał/a: | | No cóż, została tutaj zacytowana moja wypowiedź sprzed trzech lat, a dotyczyła podstawek, które w większości popijałem 5 i więcej lat temu. Od tamtej pory odwiedziłem ponownie parę z nich i w tej chwili nie byłbym tak pewien którą z nich bym z czystym sumieniem polecił. Lagavulin już nie ta (patrz wątek dot. urodzin Wojciecha), Ardbeg już nie ta, Bowmore zdecydowanie już nie ta. I można by tak długo... |
Smutne, ale prawdziwe. Przyjdzie nam czasami spróbować młodzika, aby odkryć coś co się poprawiło i coś co się pogorszyło... aż się boję o blendach rozpocząć zdanie... nie pasuje to do tego forum - nie w OFFTOPIC, może w dziale dla początkujących... może... kiedyś coś wspomnę o nowych edycjach. |
Brzmi tajemniczo...
oscarez - Nie Cze 05, 2011 1:23 pm
Mirek ma syndrom wielokropkowania niestety. Nie sprzyja to skladni
mik_us - Nie Cze 05, 2011 7:33 pm
A TAKI NAPIS. To syndrom popsutego Caps Lock'a ?
1963 - Śro Wrz 28, 2011 7:00 pm
Niezły jest BOWMOREK MARINER 15 - stwierdzam po degustacji. .Wypiera z mojej listy podstawek- BOWMOR Enigme 12. Do listy należało by dostawić Aberlour 12.
oscarez - Nie Paź 02, 2011 10:39 am
to Aberlour 12 to whisky??? to sie porobilo...
|
|
|