To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli 'dlaczego napisałem whisky dwa razy?' - Wyprawa BOW na podbój Szkocji...

ukaszu - Pon Paź 20, 2008 5:48 pm

Ależ Rajmundzie,
Takie powroty do destylarni, próbowanie tuż znad beczki to jak powrót w młodzieńcze lata a adrenalina ogromna ! ;)

Rajmund - Pon Paź 20, 2008 6:08 pm

ukaszu napisał/a:
Ależ Rajmundzie,
Takie powroty do destylarni, próbowanie tuż znad beczki to jak powrót w młodzieńcze lata a adrenalina ogromna ! ;)

Owszem, prawda. A jak sądzisz, za którym razem w danej destylarni już Ci emocje opadną...? ;-)

johnadiah - Pon Paź 20, 2008 6:09 pm

Ja mam szczescie, za mlody jestem, zeby mi spadly emocje w destylarni :D
ukaszu - Pon Paź 20, 2008 8:41 pm

Rajmund napisał/a:
ukaszu napisał/a:
Ależ Rajmundzie,

Owszem, prawda. A jak sądzisz, za którym razem w danej destylarni już Ci emocje opadną...? ;-)

hmmm, to jest jak never ending story ? ;)

Rajmund - Pon Paź 20, 2008 8:46 pm

No nie, marudzę. Za każdym razem fajnie jest. Ale tym razem była kolej chłopaków żeby się świetnie bawić. Ja miałem inne zadania ;-)
Czarek - Wto Paź 21, 2008 7:41 pm

Inne zadania, he he, to mało powiedziane.
Rajmund nieźle się nakombinował przed wyjazdem by to wszystko poskładać i dograć,
a na miejscu kierował tym kramem i to nie tylko za kółkiem :roll:
My mieliśmy zabawę, a on mógł bywać najzwyczajniej zmęczony, stąd taki wisielczy humor :mrgreen:
jak sądzę :wink:

dzieki ogromne Rajni, przeglądam zdjęcia ze świadomoscią, ze gdyby nie Ty to tego wszystkiego byśmy nie zasmakowali

Wojciech - Nie Paź 26, 2008 9:15 pm

Witam,
Na razie są pierwsze dwa dni :D http://picasaweb.google.pl/WPJan01/BOWWSzkocji12#
Kolejne zdjęcia za parę dni.

mik_us - Nie Paź 26, 2008 9:41 pm

Fajne zdjęcia... czuć z nich rześkie chłodne powietrze... (hm... chyba mi starczy Ardbega dzisiaj). Super klimaty. Ciche porty i reklama Glenfiddich na 78 zdjęciu :)
Pawcio - Pon Paź 27, 2008 10:04 am

Tu trochę ode mnie ;) )
Czarek - Pon Paź 27, 2008 3:01 pm

ładne mi trochę :wink:
Rajmund - Pon Paź 27, 2008 9:11 pm

Czarek napisał/a:
ładne mi trochę :wink:

A gdzie Twoje, Czarku...? Też parę zrobiłeś przecież. Dyżurny paparazzi ;-)

Wojciech - Pon Paź 27, 2008 9:48 pm

Parę :roll: Chyba pare tysięcy :wink:
Rajmund - Pon Paź 27, 2008 9:51 pm

Wojciech napisał/a:
Parę :roll: Chyba pare tysięcy :wink:

Tym bardziej znajdzie się coś, czym warto się podzielić :-)

Wiktor - Pon Paź 27, 2008 10:20 pm

Hmm... Pewnie Was zadziwię lecz oglądając zdjęcia chwilami odnoszę wrażenie że chyba zwiedzaliście dość podobne miejsca... ;)
PS. Zdjęc Czarka również to dotyczy :lol: Już otrzymałem (i obejrzałem) komplet na płytce podczas krótkiego spotkania, w trakcie którego ofiarodawca zamanifestował imponujące podejście do kwestii przewagi spraw whiskowych nad przyziemnymi obowiązkami zawodowymi. Czarku, Szacun :twisted:

Rajmund - Pon Paź 27, 2008 10:22 pm

Wiktor napisał/a:
Hmm... Pewnie Was zadziwię lecz oglądając zdjęcia chwilami odnoszę wrażenie że chyba zwiedzaliście dość podobne miejsca...

Pewno tak. Problem tylko w tym, że na moich zdjęciach ja sam jakoś rzadko występuję, więc wolę zdjęcia innych ;-)