czyli 'dlaczego napisałem whisky dwa razy?' - Wyprawa BOW na podbój Szkocji...
ukaszu - Pon Paź 20, 2008 5:48 pm
Ależ Rajmundzie,
Takie powroty do destylarni, próbowanie tuż znad beczki to jak powrót w młodzieńcze lata a adrenalina ogromna !
Rajmund - Pon Paź 20, 2008 6:08 pm
| ukaszu napisał/a: | Ależ Rajmundzie,
Takie powroty do destylarni, próbowanie tuż znad beczki to jak powrót w młodzieńcze lata a adrenalina ogromna ! |
Owszem, prawda. A jak sądzisz, za którym razem w danej destylarni już Ci emocje opadną...?
johnadiah - Pon Paź 20, 2008 6:09 pm
Ja mam szczescie, za mlody jestem, zeby mi spadly emocje w destylarni
ukaszu - Pon Paź 20, 2008 8:41 pm
| Rajmund napisał/a: | | ukaszu napisał/a: | Ależ Rajmundzie,
Takie powroty do destylarni, próbowanie tuż znad beczki to jak powrót w młodzieńcze lata a adrenalina ogromna ! |
Owszem, prawda. A jak sądzisz, za którym razem w danej destylarni już Ci emocje opadną...? |
hmmm, to jest jak never ending story ?
Rajmund - Pon Paź 20, 2008 8:46 pm
No nie, marudzę. Za każdym razem fajnie jest. Ale tym razem była kolej chłopaków żeby się świetnie bawić. Ja miałem inne zadania
Czarek - Wto Paź 21, 2008 7:41 pm
Inne zadania, he he, to mało powiedziane.
Rajmund nieźle się nakombinował przed wyjazdem by to wszystko poskładać i dograć,
a na miejscu kierował tym kramem i to nie tylko za kółkiem
My mieliśmy zabawę, a on mógł bywać najzwyczajniej zmęczony, stąd taki wisielczy humor
jak sądzę
dzieki ogromne Rajni, przeglądam zdjęcia ze świadomoscią, ze gdyby nie Ty to tego wszystkiego byśmy nie zasmakowali
Wojciech - Nie Paź 26, 2008 9:15 pm
Witam,
Na razie są pierwsze dwa dni http://picasaweb.google.pl/WPJan01/BOWWSzkocji12#
Kolejne zdjęcia za parę dni.
mik_us - Nie Paź 26, 2008 9:41 pm
Fajne zdjęcia... czuć z nich rześkie chłodne powietrze... (hm... chyba mi starczy Ardbega dzisiaj). Super klimaty. Ciche porty i reklama Glenfiddich na 78 zdjęciu
Pawcio - Pon Paź 27, 2008 10:04 am
Tu trochę ode mnie )
Czarek - Pon Paź 27, 2008 3:01 pm
ładne mi trochę
Rajmund - Pon Paź 27, 2008 9:11 pm
| Czarek napisał/a: | ładne mi trochę |
A gdzie Twoje, Czarku...? Też parę zrobiłeś przecież. Dyżurny paparazzi
Wojciech - Pon Paź 27, 2008 9:48 pm
Parę Chyba pare tysięcy
Rajmund - Pon Paź 27, 2008 9:51 pm
| Wojciech napisał/a: | Parę Chyba pare tysięcy |
Tym bardziej znajdzie się coś, czym warto się podzielić
Wiktor - Pon Paź 27, 2008 10:20 pm
Hmm... Pewnie Was zadziwię lecz oglądając zdjęcia chwilami odnoszę wrażenie że chyba zwiedzaliście dość podobne miejsca...
PS. Zdjęc Czarka również to dotyczy Już otrzymałem (i obejrzałem) komplet na płytce podczas krótkiego spotkania, w trakcie którego ofiarodawca zamanifestował imponujące podejście do kwestii przewagi spraw whiskowych nad przyziemnymi obowiązkami zawodowymi. Czarku, Szacun
Rajmund - Pon Paź 27, 2008 10:22 pm
| Wiktor napisał/a: | | Hmm... Pewnie Was zadziwię lecz oglądając zdjęcia chwilami odnoszę wrażenie że chyba zwiedzaliście dość podobne miejsca... |
Pewno tak. Problem tylko w tym, że na moich zdjęciach ja sam jakoś rzadko występuję, więc wolę zdjęcia innych
|
|
|