To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku

czyli 'dlaczego napisałem whisky dwa razy?' - Wyprawa BOW na podbój Szkocji...

Wiktor - Pon Paź 27, 2008 10:26 pm

Dobra to już nie marudzę ;) Chciałem sprowokować Was do ujawnienia tajnych zdjęć z "łojeniem" :lol:
Rajmund - Pon Paź 27, 2008 10:27 pm

Ja sobie żadnego łojenia nie przypominam. Ale wiem skądinąd, że łojenie miewało miejsce. Tylko, że ja dość wcześnie chadzałem spać...
Wiktor - Pon Paź 27, 2008 10:31 pm

Niech je ujawnią sami "łojniczy" :wink:
ukaszu - Wto Paź 28, 2008 6:58 am

bądź łojczyńcy ! ;)
Czarek - Wto Paź 28, 2008 10:06 am

Smutna wiadomość dla oczekujących mocnych wrażeń,
nic, po prostu nic, nuda - jak w polskim filmie :lol:
A co do moich zdjęć Wiktorek nabył drogą darowizny wspomnianą płytkę pełną zdjątek,
jeśli to nie jest kłopotliwa kwestia to może zapodasz taki albumik w swoim profilu na picassa (lub jakimś BOW-owym) :wink:

Pawcio - Wto Paź 28, 2008 11:56 am

Wiktor napisał/a:
Niech je ujawnią sami "łojniczy" :wink:

poza tymi kilkoma co juz są w mojej galerii, raczej nie było więcej zdjęć , chyba że pierwsze 2 wieczory z Kevinem ale wtedy to ja już smacznie spałem , trzeba by Tomka i Mirka spytac czy robili foty.

Na usprawiedliwienie powiem że "intensywność zwiedzania" sprawiała że w domku byliśmy b.pózno a trzeba było jeszcze kolacyjke zrobic tak więc jakiekolwiek picie to dopiero koło 23.00 mogłoby być , ale ponieważ pobudka była o 6.00 to i pijaków zbyt wielu nie było, bo ich gonili ci co chcieli sie choć troche przespać przed kolejnym dniem.

Czarek - Wto Paź 28, 2008 2:15 pm

Pawcio napisał/a:
trzeba by Tomka i Mirka spytac czy robili foty

miron starał się złapać na komórce lokalną przysadzistą "piękność" ale nie był zadowolony z polowania na dobre ujęcie, ale kto go tam wie :wink:

Pawcio napisał/a:
choć troche przespać przed kolejnym dniem

znaczy łojeniem za dnia :wink:

Rajmund - Sob Lis 01, 2008 12:31 pm

Zastanawia mnie dość blady odzew na propozycję kolejnego wspólnego wyjazdu do Szkocji pod koniec stycznia. Czyżby liczba osób chcących zobaczyć u źródeł jak robi się whisky wyczerpała się w październiku? Czy chodzi o termin? Czy cena za wysoka? Dajcie znać w czym problem - chciałbym wiedzieć czy generalnie dać sobie spokój z organizacją takich wyjazdów, czy też wprowadzić jakieś poprawki do organizacji.

Komentarze chętnie widziane zarówno tutaj, na forum, jak i na priv.

Wiktor - Sob Lis 01, 2008 2:42 pm

W moim przypadku pierwsze miesiące roku nie wchodzą w grę, wysoki sezon i dużo za dużo obowiązków w pracy :cry: Rozmawialiśmy za to o kolejnym okresie wakacyjnym i pełnych 2 tygodniach, o ile taka opcja będzie możliwa :D

Nasuwa mi się jeszcze wniosek natury ogólnej, styczeń może okazać się "słaby" jako okres poświateczny, powydatkowy. Jest też kilka osób które jak sądzę byłyby zainteresowane wyjazdem, ale nie odwiedzają forum (względnie tylko sporadycznie). I nie mam na myśli wyłącznie ekipy z Krakowa ;)

windham hell - Sob Lis 01, 2008 3:51 pm

Ja miałbym ochotę w wakacje o ile nie pojadę do Italii
oscarez - Sob Lis 01, 2008 4:32 pm

:) Ekipa z Krakowa w liczbie "ja" jest bardzo zainteresowana ale rzeczywiscie styczen jest niedobry finansowo i czasowo tez srednio :(
Wakacje albo blizej wiosny (kwiecien) bylby w sam raz :)

[ Dodano: Sob Lis 01, 2008 4:34 pm ]
Finansowo jest jak jest...choc moze zlotowka sie umocni bo zaczela wiec damy rade :)

ukaszu - Nie Lis 02, 2008 8:39 am

problemem jak zawsze pieniążki. ja bym bardzo chętnie ale pewnych rzeczy przeskoczyć nie da rady, obecnie
RudeBoy - Nie Lis 02, 2008 3:28 pm

Salut,

W moim wypadku pokrywa się z feriami zimowymi i wyjazdami ze znajomymi tu i tam. Poza tym styczeń faktycznie jest biznesowym miesiącem walki, jak pisał Wiktor. Ponadto to ja (my) chętnie zobaczyłbym kwitnące torfowiska 8) czyli wiosna, a w lecie to już na dwa tygodnie, byle nie na przełomie miesięcy - znów biznes :(

krystian - Pon Lis 03, 2008 8:51 pm

Witam.
Mi niestety termin nie odpowiada. Wówczas mam trzydniowy zjazd na uczelni.
Zajęcia są tak rzadko, że nie mogę opuścić. Z tego samego powodu nie będę w Szczecinie..:(
-
Zimą czy latem do Szkocji na wyprawę jestem chętny!
-
Pozdrawiam > krystian

Wojtunia - Wto Gru 02, 2008 1:10 pm

Ekipa z Krk się powiększa :)

Co do spotkania u nas - jak najbardziej. Jak coś Oscarez to możesz na mnie liczyć