|
bestofwhisky.pl
Forum koneserów i pasjonatów | Hejtujemy od 2005 roku
|
|
LODOWA vs WHISKY |
| Autor |
Wiadomość |
Wiktor
God of Hate koordynator BOW

Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Śro Maj 30, 2007 6:29 pm LODOWA vs WHISKY
|
|
|
Warto rzucić okiem..
...aż wstyd się przyznać, wolę Dębowe od Heinekena, nie mówiąc o Carlsbergu |
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
Pawcio
Singlemalt Whisky Apostle

Ulubiona whisky: Caol Ila
|
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 11:04 am Re: LODOWA vs WHISKY
|
|
|
| Wiktor napisał/a: | Warto rzucić okiem..
...aż wstyd się przyznać, wolę Dębowe od Heinekena, nie mówiąc o Carlsbergu |
a ja wolę swoje;))
mi sie podoba ten fragment | Cytat: | | Klientela whisky wykazuje dużo większe niż przeciętny polski konsument zainteresowanie sportem, książkami, muzyką i spędzaniem czasu poza domem |
|
_________________ Pozdrawiam.Pawcio.
"Crusader i Złych Macallan'ów Niszczyciel. Postrach Karuizaw. Protektor Ardmorów. Wielki Piewca CI. BOW Inkwizytor In Spe"P.W.Jasnowski.
NIE TEN PRZYJACIEL, CO CIĘ NIESIE Z KNAJPY DO DOMU, A TEN CO CZOŁGA SIE RAZEM Z TOBĄ |
|
|
|
 |
ferros
Singlemalt Whisky Apprentice

Ulubiona whisky: Lagavulin
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 2:05 pm
|
|
|
| Cytat: | | Whisky to także trunek młodego pokolenia. Wśród jego amatorów dominują ludzie w młodszych przedziałach wiekowych: w wieku 18-24 lata jest ich 18%, podczas gdy grupa pijących Lodową w tym wieku liczy 6%. |
A mnie to zdziwiło, było nie było whisky nigdy mi się nie kojarzyło ze studentami
Choć z drugiej strony, sam się w tym przedziale mieszczę... |
|
|
|
 |
Wiktor
God of Hate koordynator BOW

Ulubiona whisky: sobotnia
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 8:06 am
|
|
|
Jednak wódka?... |
_________________ Pozdrawiam,
Wiktor
-----------------------------------------
"Od Arrana, ognia, wojny, i do tego od człowieka, co się wszystkim nisko kłania, niech nas zawsze Bóg obrania"
"Piłem whisky, którym Wy młodzi nie dalibyście wiary. Atakujące płomieniem prosto ku gardzieli. Piłem mieniące się Ardbegi po ciemnej sherry, nalewane prosto z beczek u bram sklepów Sukhindera. Wszystkie te dramy znikną w czasie, jak roczniki na etykietach... Czas umierać" |
|
|
|
 |
Mefisto
Blendedwhisky Flagellant

|
Wysłany: Śro Lip 25, 2007 11:07 pm Interpretacja danych kłaniasię w tym artykule
|
|
|
Kiedyś czytałem artykół o obawach moralnych niemieckich "uczonych", którzy zbadali, że wśród kobiet palących jest o ok. 2% mniejszy odsetek śmierci na skutek raka piersi w stosunku do kobiet nie palących. I to zacne profesorskie grono przez 2 lata trzymało wyniki tych badań w tajemnicy. Badania ujawnionodopiero po tym jak ktoś wpadł na pomysł żeby sprawdzić jaki % kobiet palących umiera na raka płuc w stosunku do kobiet nie palących.
Wyniki zamieszczonego tu artykułu jakoś bardzo nasuwają mi na myśl owych niemieckich "uczonuch"
Pozdrawiam a jakiś odnośnik do wspomnianego artykułu zamieszczę jak się wyśpię. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|